Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
previous arrow
next arrow

Onderhoud is ons vak en uw garantie.

Advies en inspectie

Inspectie

Onderhoud is ons vak en uw garantie. Voornamelijk voor het buitenwerk is het slim om regelmatig een controle uit te voeren. Zo voorkomt u ernstige herstelwerkzaamheden.

Wij kunnen deze inspectie voor u uitvoeren en vervolgens ontvangt u van ons een rapport over de verwachtte werkzaamheden. Wij kijken ook naar manieren om in de toekomst onverwachte financiële tegenslagen te voorkomen. Daarom gebruiken wij uitsluitend duurzame verf van Sikkens en blijft uw huis langer mooi. Ook kunt u kiezen voor een onderhoudsplan van het schilderwerk. Zo nemen wij de inspectie van uw huis volledig uit handen en staat uw huis er altijd stralend bij. Kijk hiervoor op de pagina onderhoudsplan.

Kleur advies

Het kiezen van de perfecte kleur – voor binnen of buiten – is moeilijker dan het lijkt. Op een kleurenpalet is de kleur soms net iets anders dan op een grote muur, en er is ook verschil tussen daglicht en lampverlichting. Het is geen enkel probleem om onze verfboeken tijdelijk mee naar huis te nemen om rustig een kleur te kiezen. En natuurlijk geven wij u daar graag advies bij.

Verf advies

Er zijn veel verschillen in verf. Wij vinden het belangrijk dat de verf kwalitatief en duurzaam is. Daar investeren wij ook in. Onze verf gaat lang mee en zo blijft uw huis dus langer mooi. Ook hoeft het minder vaak geschilderd te worden en blijven de kosten op lange termijn laag.

Offerte aanvragen

Wilt u een afspraak voor een offerte? Vul vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vragen kunt u bellen naar 06 - 4808 3360.

Contact

Maricoweg 37
1791 MD Den Burg

Telefoon: 06 - 4808 3360
E-mail: