Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
previous arrow
next arrow

Om uw woning op peil te houden is het belangrijk dat u regelmatig uw (buiten)schilderwerk laat controleren. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes.

Buitenschilderwerk

De juiste verfkeuze is belangrijk als u de buitenkant van uw huis gaat schilderen. Regen, wind en vorst kan uw houtwerk namelijk behoorlijk aantasten! Het is dus belangrijk uw huis hier goed tegen beschermd wordt, en wij kunnen u deze bescherming geven. We beschikken over de combinatie van vakmanschap, de juiste materialen en aandacht. Zo blijft uw huis in goede conditie.

Repair-care system

Het repair-care system is een duurzame manier om houtrot te voorkomen, onderhouden en te herstellen. Om dit systeem te gebruiken is het juiste materiaal, maar vooral kennis nodig. Wij zijn gecertificeerd om het repair-care system uit te voeren en zo het gevecht tegen houtrot aan te gaan. Meer informatie over repair-care vindt u op de website van repair-care.

Impregneren van buitenmuren

Heeft u last van vocht in huis? Dan kunnen wij u probleem eenvoudig oplossen door de muren te impregneren. We brengen wij een onzichtbare laag aan die waterafstotend is, en hierdoor kan het vocht niet meer naar binnen dringen.

Onderhoud

Ook kunnen we in overleg zorgen voor een planmatig onderhoud. Bekijk hiervoor de pagina onderhoudsplan

Bekijk onze projecten

We zijn trots op het werk dat we leveren en we willen ons vakmanschap graag met u delen. Bekijk ons portfolio met voorbeelden van gerealiseerde projecten om kennis te maken met onze manier van werken.

Contact

Maricoweg 37
1791 MD Den Burg

Telefoon: 06 - 4808 3360
E-mail: