Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
previous arrow
next arrow

Maak kennis met ons team van professionals.

Over ons

In 2010 nam ik – Benjamin Eickhoff – een bestaand schildersbedrijf op Texel over.In 2016 kwam mijn compagnon Joost de Winter bij het schildersbedrijf in en inmiddels hebben we 3 werknemers en een aantal vaste freelancers. We zijn een gevarieerd en enthousiast team met veel ervaring. Daarnaast werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten. Wij staan voor service, kwaliteit en duurzaamheid.

Bij ons kunt u terecht voor alle binnen-, buiten-, en onderhoudsschilderklussen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

Onze bedrijfsruimte van 250 m2 is gevestigd aan de Maricoweg 15 in Den Burg op Texel. Hier beschikken wij ook over een spuitcabine, u kunt dus ook met al uw spuitwerk bij ons terecht.

Mocht u een klus hebben waarvan u niet zeker weet of wij die uit kunnen voeren, neem dan gerust contact op! Ons bedrijf is namelijk erg uitgebreid en we werken nauw samen met andere bedrijven op Texel. Deze samenwerking maakt het gemakkelijk om u alles uit handen te nemen!

Benjamin Eickhoff
Benjamin EickhoffEigenaar

Onze schilders werken netjes en gaan zorgvuldig om met hun gereedschap en bussen. Ze werken netjes en met plezier: dat wordt door onze klanten als plezierig ervaren. Ik ben erg trots op het team: we zijn een soort familie geworden.

Joost de Winter
Joost de WinterEigenaar

Ik werkte eerst als freelancer bij Schildersbedrijf Ben. Uiteindelijk de stap gemaakt om samen het bedrijf te runnen, en het bevalt erg goed. Met Ben is alles bespreekbaar.

Sabo
SaboSchilder

Schilder zijn vind ik een mooi beroep. Vanaf het moment dat ik begon bij Schildersbedrijf Ben ben ik goed ontvangen. Dat zorgt ervoor dat ik met plezier werk. Joost en Ben staan altijd voor iedereen klaar, dus ik ook voor hen.

Dé schilder op Texel… en daarbuiten

Wij werken niet alleen op het Waddeneiland Texel, maar zijn ook regelmatig aan de klus in de rest van Nederland. Onder onze opdrachtgevers mogen we ondere rekenen:

Hotel Tatenhove
De Smulpot
Bakker Timmer
De Krim

Contact

Maricoweg 37
1791 MD Den Burg

Telefoon: 06 - 4808 3360
E-mail: